Compartit el 2022

Compartit el 2022 · 24.12.2022
Aquest és el meu desig per tu Que puguis celebrar cada una de les passes que fas. Perquè massa vegades se'ns oblida i llavors només veiem obscuritat. I que ho puguis celebrar molts d'anys !!
Compartit el 2022 · 22.12.2022
Fer-me present per mi mateix/a és sempre important. Fer-me present per mi mateix/a quan a la meva història hi ha episodis on no he estat vist, pot ser reparador i, sobretot, obri la possibilitat a canviar la meva manera d'estar. Una de les feines fetes avui dematí. Guapíssima.
Compartit el 2022 · 13.12.2022
Donar-se permís per configurar les peces pròpies com un vulgui. Sense haver d'encaixar en patrons predeterminats. Feina feta a una de les sessions d'ahir. Benvinguda sigui la llibertat.
Compartit el 2022 · 11.11.2022
Veure i viure la vida des dels bàndols m'empeny a la lluita. Veure i viure la vida des del conjunt me convida a la pau. Essència d'una de les sessions fetes avui. Un gust.
Compartit el 2022 · 07.11.2022
Col·laborar, sumar, contribuir, cooperar, afegir, aportar, ... verbs meravellosos que m'agrada conjugar. Avui vos present la conjugació que he fet a Neurogimnasio Emocional el potent projecte de na Marta Ligioiz, una metgessa apassionada de la Neurociència i del benestar de les persones. Vos recoman molt visitar la seva web www.martaligioiz.com (enllaç a continuació) La meva petitíssima col·laboració la trobareu al seu blog, a l'apartat Una oda a la vida, sota els títols Transitando...
Compartit el 2022 · 04.11.2022
Les persones som complexes. I aquesta particularitat ens dona múltiples possibilitats de transformació. A la quarta edició del curs Cuidar-ME per poder cuidar hem estirat d'alguns dels fils que configuren la nostra xarxa. I els hem estirat per conèixer-los. I els estirat habitant-los. I això ens ha permès estimar-los. Gràcies a cada una de les meravelloses dones que han triat voler-se cuidar una miqueta més. Gràcies Hospital de Manacor per confiar una vegada més en jo. Un gust.
Compartit el 2022 · 30.10.2022
Potser és més sa per a l'ànima viure un fracàs feliç que un èxit horrorós Paraules d'Oriol Pla entrevistat per Laura Serra al diari Ara _____________________________________ M'agrada que paraules aparentment antagòniques com fracàs i felicitat o èxit i horrorós puguin anar juntes. M'agrada que es parli de la salut de l'ànima. I m'agrada que qui ho faci sigui un actor. Entrevista completa ben interessant.
Compartit el 2022 · 08.10.2022
Aquests dies he estat formant-me amb una de les grans, Grazia Cecchini. Un dels aspectes sobre les que hem treballat han estat els contractes implícits que tota parella fa. I de la necessitat d'explicitar-los i revisar-los perquè s'ajustin a cada un dels moments del cicle vital. Aprenentatge constant.
Compartit el 2022 · 18.09.2022
Ahir vaig veure MARGALIDA. Un documental preciós dirigit per Constança Amengual i Francesca Mas. La qualitat és excepcional. I el respecte i la delicadesa amb la que s'acosten a na Margalida Bover, protagonista de la cinta, és corprenedora. Transiten amb ella moments molt difícils de la seva vida i ho fan com a veritables mestres. L'acompanyament és impressionant. Sense paraules.
Compartit el 2022 · 17.09.2022
Intervenir només quan fa falta. Si no, correm el risc d'entorpir el moviment natural que la saviesa que tots tenim promou. Per això hem acabat la sessió mitja hora abans. Gràcies per deixar-me ser testimoni del teu progrés. Un gust. Escultura de l'artista Chiharu Shiota

Mostrar más