Compartit el 2023 · 26.01.2023
Quina delícia d'expressió. Quina meravella de cançó. Quin petit desig més gran. ___________________________ Espero que em cedeixis aquest ball. Abraçar les teves pors, oferir-me a tu descalç, ballar un vals tot i saber que et puc fer mal, et prometo vigilar (...) i els teus peus no trepitjar Espero aprendre't a ballar Desitjo aprendre't a ballar __________________________ Fragment de la lletra de A LES PALPENTES de Sergi Carbonell. La música, com la lletra, és delicadíssima. Un gran...
Compartit el 2023 · 06.01.2023
Els Reis d'Orient són màgics. Sense haver escrit la carta m'han duit el regal que havia desitjat. Volia demanar un sintonitzador, un sintonitzador d'ànima. I fixa't que només aixecar-me he trobat aquesta meravellosa estampa natural. I ha estat el millor sintonitzador que me podien regalar. Gràcies Ses Majestats.
Compartit el 2022 · 24.12.2022
Aquest és el meu desig per tu Que puguis celebrar cada una de les passes que fas. Perquè massa vegades se'ns oblida i llavors només veiem obscuritat. I que ho puguis celebrar molts d'anys !!
Compartit el 2022 · 22.12.2022
Fer-me present per mi mateix/a és sempre important. Fer-me present per mi mateix/a quan a la meva història hi ha episodis on no he estat vist, pot ser reparador i, sobretot, obri la possibilitat a canviar la meva manera d'estar. Una de les feines fetes avui dematí. Guapíssima.
Compartit el 2022 · 13.12.2022
Donar-se permís per configurar les peces pròpies com un vulgui. Sense haver d'encaixar en patrons predeterminats. Feina feta a una de les sessions d'ahir. Benvinguda sigui la llibertat.
Compartit el 2022 · 11.11.2022
Veure i viure la vida des dels bàndols m'empeny a la lluita. Veure i viure la vida des del conjunt me convida a la pau. Essència d'una de les sessions fetes avui. Un gust.
Compartit el 2022 · 07.11.2022
Col·laborar, sumar, contribuir, cooperar, afegir, aportar, ... verbs meravellosos que m'agrada conjugar. Avui vos present la conjugació que he fet a Neurogimnasio Emocional el potent projecte de na Marta Ligioiz, una metgessa apassionada de la Neurociència i del benestar de les persones. Vos recoman molt visitar la seva web www.martaligioiz.com (enllaç a continuació) La meva petitíssima col·laboració la trobareu al seu blog, a l'apartat Una oda a la vida, sota els títols Transitando...
Compartit el 2022 · 04.11.2022
Les persones som complexes. I aquesta particularitat ens dona múltiples possibilitats de transformació. A la quarta edició del curs Cuidar-ME per poder cuidar hem estirat d'alguns dels fils que configuren la nostra xarxa. I els hem estirat per conèixer-los. I els estirat habitant-los. I això ens ha permès estimar-los. Gràcies a cada una de les meravelloses dones que han triat voler-se cuidar una miqueta més. Gràcies Hospital de Manacor per confiar una vegada més en jo. Un gust.
Compartit el 2022 · 30.10.2022
Potser és més sa per a l'ànima viure un fracàs feliç que un èxit horrorós Paraules d'Oriol Pla entrevistat per Laura Serra al diari Ara _____________________________________ M'agrada que paraules aparentment antagòniques com fracàs i felicitat o èxit i horrorós puguin anar juntes. M'agrada que es parli de la salut de l'ànima. I m'agrada que qui ho faci sigui un actor. Entrevista completa ben interessant.
Compartit el 2022 · 08.10.2022
Aquests dies he estat formant-me amb una de les grans, Grazia Cecchini. Un dels aspectes sobre les que hem treballat han estat els contractes implícits que tota parella fa. I de la necessitat d'explicitar-los i revisar-los perquè s'ajustin a cada un dels moments del cicle vital. Aprenentatge constant.

Mostrar más