Compartit el 2021 · 13.06.2021
En companyia sol anar millor. Sigues bona companyia pels altres. Assaboreix la companyia que et fan. Gràcies. Ha estat un bon diumenge.
Compartit el 2021 · 11.06.2021
Absoluts que es relativitzen. Hi ha cinc finestres. Sí. Hi ha finestres tapiades. Sí Hi ha una finestra oberta. Sí. Hi ha simetria. Sí. Hi ha asimetria. Sí. Hi ha una casa. Sí. Hi ha un parell de cases. Sí. Hi ha marrons. Sí. Hi ha verds. Sí. Hi ha cels. Sí. Hi ha blancs. Sí Cada una de les afirmacions és certa. Absolutament certa. Quan les miram en conjunt l'absolutesa comença a relativitzar-se. Benvinguda sigui la mirada ampla. Benvinguda sigui la relativitat.
Compartit el 2021 · 10.06.2021
Cada tesel·la d'aquesta piscina és important. Cada part de tu és important. Cada membre del teu sistema és important. Només que en falti un o una el conjunt està incomplet. Posa totes les tesel·les. Escolta totes les teves parts. Inclou tots els teus avantpassats.
Compartit el 2021 · 06.06.2021
Te propòs un nou taller grupal de Constel·lacions Familiars. Te convid a participar-hi si tens un tema concret a treballar. I també, si encara no ho tens clar. Te convid a deixar-te tocar pel que aquesta eina i la mirada sistèmica aporten. Les persones que han assistit als tallers anteriors manifesten haver-se enriquit amb l'experiència. Estarem encantades de trobar-te si així ho sents al teu cor. Perquè revisar la dansa dels nostres vincles i relacions mos permet posar-hi ordre. I...
Compartit el 2021 · 04.06.2021
Tenim la capacitat de fer camins que ens ajudin a travessar les dificultats. Només és qüestió de posar-la en pràctica.
Compartit el 2021 · 29.05.2021
Mirar de cara allò que ens fa mal. Aquesta és la única manera de desintegrar-ho, si és possible, o d'integrar-ho per continuar avançant.
Compartit el 2021 · 27.05.2021
Un gust formar part d'aquest meravellós projecte. T'apuntes? Com més ens coneixem, més lliures som.
Compartit el 2021 · 24.05.2021
Sempre som a temps a donar veu a l'infant que vàrem ser. Perquè pugui expressar allò que va haver de retenir i que encara avui pesa. Perquè pugui dir en veu alta: jo era innocent; només era un infant. Perquè l'adult que ara és pugui ser una mica més lliure. __________________________________ Feina d'ahir horabaixa. Gràcies per deixar-te acompanyar. Gràcies, sobretot, per voler tornar.
Compartit el 2021 · 22.05.2021
Sovint, miram la nostra vida a través d'un filtre, del filtre de la història que m'he contat. Avui, al taller de Constel·lacions Familiars, hem constatat una vegada més que la realitat pot anar per un altre costat. Gràcies a cada una de les persones que han participat d'aquest matí guapo i intens. Gràcies Ana Rodríguez, Mar Millán i Valérie Diaz amb qui form un equip variat que flueix amb molta facilitat. Gràcies Cristina Jorquera per cuidar-nos tant. Dissabte 19 de juny tornam....
Compartit el 2021 · 18.05.2021
Hay cosas que podemos esperar de la pareja o con la pareja. Al comprometernos, experimentamos de nuevo la dulce sensación de pertenencia (...) La pareja también es una relación de acompañamiento en los avatares de la vida, y sentimos el derecho a esperar esa compañía. Asimismo, inicia su sentido a través de la sexualidad, de manera que ampara nuestras necesidades de placer, intimidad y confianza física. La pareja es el espacio privilegiado para exponernos a lo diferente porque venimos...

Mostrar más