ÓMOMM psicologiaPer què ÓMOMM ?

Perquè la societat actual ens empeny a la desconnexió de la nostra interioritat, de la nostra essència.

 

ÓMOMM és una versió actualitzada de quelcom que s'ha anat fent sota diferents noms al llarg de la nostra història.

 

Recorda per un moment la figura del capellà del temps dels padrins. Oblida el tema de les penitències, dels càstigs, dels adoctrinaments i centra't només en la confessió. La confessió era un alliberament, descarregaven un pes que duien. Era un mirar cap a dins.

 

Pensa ara en la imatge d'un bar: una persona asseguda a la barra i, a darrera, el cambrer. Quantes coses ha escoltat aquest cambrer? Quantes vegades el client-amic s'ha esplaiat amb ell contant-li les seves preocupacions? Quantes vegades ha trobat camí en aquestes xerrades ?

 

Imagina que encara trobes un metge dels d'un temps. D'aquells que no anaven a contra rellotge si no que dedicaven temps a la persona. D'aquells que miraven la teva globalitat, escoltant tots els teus mals encara que  no fossin només corporals.

 

Situa't encara més enrere, en temps medieval. Les dones nobles tenien dames de companyia. I la funció d'aquestes dames era la de donar suport a la seva senyora. O pensa en la Mammy, la serventa de l'Scarlett O'Hara a la pel·lícula Allò que el vent s'endugué

 

I podria anomenar més exemples, sota noms diferents.

 

Ara, la paraula de moda, seria coach. 

 

I jo crec que és indistint el nom que li posem si te serveix per que visquis millor.

 


ÓMOMM

 

 

 

 

  

 

capellàÓMOMM

 

 

 

 

 

 

bàrmanÓMOMM

 

 

 

 

 

 

metgeÓMOMM

 

 

 

 

 

 

acompanyamentÓMOMM

 

  

 

 

 

 

psicologia