· 

UN ALTRE CAMÍ

 

Fragment del llibre 

ELS DIES BONS 

de n'Aina Fullana Llull

________________________________

 

Va ser així com em va passar pel cap la idea del suïcidi. 

No de penjar-me amb una corda,  ni de tallar-me les venes, sinó de deixar passar la vida sense viure-la. De menjar sense assaborir res, de no menjar, de dormir sense estar cansada,  d'estar cansada sempre i no dormir. Perquè l'apatia  també és una forma de morir. De no parlar amb ningú ni veure ningú perquè a vegades l'aïllament és sinònim de mort. I no lluitar per reviure i viure en el no-res. Em va passar pel cap la idea del no-jo com a suïdici i vaig estar a punt de caure-hi.

________________________________________

 

Certament hi ha moltes formes de morir.

 

La protagonista d'aquesta història

troba un altre camí.

 

Gràcies Aina per contar-la.

_________________________________________